Rudecenter

3S Biler står klar med det nyeste udstyr indenfor skift af ruder eller udbedring af stenslag, kom forbi så vi kan vurdere om stenslaget kan laves eller om der skal nu rude i. Har man en forsikring med glas skade er det som regel uden beregning for kunden og vi klare alt med forsikringsselskabet når det gælder reparation af et stenslag. Ender det med at der skal ny rude i, har man som regel en lille selvrisiko ved sit forsikringsselskab.

Synsregler

Fra den 1. juli 2012 har Trafikstyrelsen besluttet at lave nye synsregler. Det betyder, at det nu ikke længere kan lade sig gøre at få synet en bil, hvis der er revner eller stenslag i forruden i bestemte områder.

Trafikstyrelsen har inddelt ruden i A-B og C zoner, hver med sit regelsæt.  Reglerne er forskellige fra zone til zone. Det er lovligt at have stenslag og revner uden for disse zoner. Dette gælder dog ikke i vores nabolande Sverige og Tyskland, hvor større skader i ruden ikke accepteres.

Synsreglerne kort fortalt

Hvis skader på forruden er større end beskrevet nedenfor, kan forruden ikke godkendes:

 • Område A
  Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på 3 mm.
  Flere mindre skader, ridser eller mattering (ved ”sandblæsning”), der bevirker, at genstande, der ses gennem ruden, fremtræder forvrængede eller utydelige.

 • Område B
  Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på henholdsvis 10 mm og 50 mm.

 • Område C
  Stenslag eller revner, der ikke kan omsluttes af en cirkel med diameter på henholdsvis 30 mm og 150 mm.
  Fejl, der befinder sig på grænsen mellem to områder behandles som to separate fejl tilhørende de respektive områder fejlen befinder sig i. Dog må fejlene tilsammen ikke være større end tilladt i det mindst restriktive område.

For yderligere detaljer se Trafikstyrelsens synsreglement

Telefon & Mail

98642333

firmaet@3s-biler.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder